Jättetrevligt att ni tar er en titt på min hemsida och hoppas ni tycker om mina hundar!
Jag vill på denna sida ge er information om vem jag är och berätta lite om bakgrunden till all framgång Okami’s haft de senast åren.

Mitt man är Helena Skoglund Liberg och lever ihop men min man Mikael som även han är en tävlingsmänniska precis som jag fast inom trollingfiske, jag har en vuxen son och ett barnbarn som betyder otroligt mycket för mig.
Min första hund köpte jag som 16 -åring (-86) och de var en Karelsk Björnhund vid namn Charma, henne tränade jag och tävlade lydnad med och till vardags även viltspår, utställning var något som jag började med när hon var 9 månader. På en utställning såg jag för första gången Siberian Husky som kommer att prägla mitt liv i de närmsta 30 åren, 1987 köptes Hanna en tik som jag senare fick 3 kullar efter, hennes mest framgångsrika avkomma var:

NV- 90,91,92,93 SE/NO uch INT uch SE(polar) ch
Okami’s Luckie-Luke,
”Loke” var född i min första kull 1989-12-11. Akita var en ras som fanns med under många år 1988 köptes första ”Tor” min första akita och 1990 kom även tiken Dixie hon var en hund som man bara får en gång, vi tränade och tävlade lydnad och även till vardags både sök, spår hon var en väldigt rolig hund, och mycket framgångsrik i utställningsringen, hon kom att ha 3 kullar och mor till flera champions, 1995 köptes min första vita Akita

NORD/FIN/INT uch LP1 Explorer’s Frosty Chiba ,” Chiba” hon vann endast 9 månader gamla Nov-95 första BEST IN SHOW vinsten för rasen sedan 1978 och var lite av öppningen för Akitan i final ringarna , hon var Top 15 alla rasen -95, hon fick även hon 3 kullar och ur hennes första kull kom.

Nord Uch Finv-97 Okami’s Explorer for Future ” Ariel”
Hon gick i sin mors fotspår och slutade Top 9 alla rasen -99, även hon mor till flera champions, jag tyckte jag gjort mitt på Akita..

1996 köptes första Shiban SE uch Explorer’s A-Soga ” Soga” var en underbar hund och jag kände direkt att jag ”hittat” rätt efter att tittat på Shiban i 8 år. Hon kom att ha 3 kullar och ur hennes 3.e kom tiken SE uch Okami’s Chocho ” Tindra” hon vann BIM på första Nippo utställningen i Europa endast 8,5 månad gammal (Japanska regler) 2003. Shiborna jag har idag är direkt i nedstigande led från dessa.
Jag har under resans gång gjort väldig mycket som uppfödare och har haft fantastiska framgångar och detta hade aldrig varit möjligt utan mina fantastiska valpköpare och vänner, Stort Stort Tack alla för ni gjort detta möjligt!! Och än finns många år kvar vilket glädjer mig väldigt mycket.


Stacks Image 7